İskenderun ATAV HABER PORTALI
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


VATANDAŞIN RAMAZANDA SUYUNUN KESİLMESİ SOSYAL BELEDİYECİLİĞE UYGUN MU?12 Haziran 2017
haberlerx
Untitled Document
SAVAŞ, ALMAN REKORTMENİN JÜBİLESİNDE ŞEREF KONUĞU OLDU << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 24 Haziran 2022, 11:48
Tarih Son Güncelleme: 24 Haziran 2022, 11:48
Editör MUSTAFA ATAV

SAVAŞ, ALMAN REKORTMENİN JÜBİLESİNDE ŞEREF KONUĞU OLDU

SAVAŞ, ALMAN REKORTMENİN JÜBİLESİNDE ŞEREF KONUĞU OLDU


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Almanya’daki kardeş şehri Kiel’de düzenlenen Kiel Haftası etkinliklerinin ve üç kez dünya şampiyonu olan güreşçi Frank Staebler’in jübile maçının şeref konuğu oldu.

Hatay’ın Almanya’daki kardeş şehri Kiel’in her yıl haziran ayında ‘Bir Arada Yaşama Festivali’ olarak düzenlediği ‘Kiel Haftası’ etkinliklerine Kiel Belediye Başkanı UlfKamfer’in davetlisi olarak katılan Savaş, ‘Kardeş şehir ile iyi ilişkilerimizi ticari, sosyal ve kültürel açıdan daha ileri noktalara taşıma kararlılığımızı not ettik’ diyerek Kiel ve Hatay arasındaki dostluğu pekiştirdiklerini belirtti.

Dünya Güreş Birliği Başkanı NenadLaloviç ve Dünya Hakem Komite Başkanı AntonioSilvestri’nin daveti ile Ludwigburg’a giden Savaş, üç kez dünya şampiyonu olan güreşçi Frank Staebler’in son maçının şeref konuğu oldu.

Guinnes Rekorlar Kitabına giren Stäbler, "Sporumuzun ne kadar eşsiz güzellikte olduğunu havalı bir etkinlikle göstermek benim için önemliydi" dediği organizasyonda Olimpiyat şampiyonu İranlı MohammadrezaGeraei ile güreşerek muhteşem bir müsabakaya imza attı.

Dünyaca ünlü güreşçilerin katıldığı, Ludwigburg MHP Arena'da düzenlenen “Son Dövüş” etkinliğinde Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da eşlik etti.

Staebler, 5 bini “Ukrayna için Sporculara” olmak üzere, organizasyonun gelirden sosyal amaçlara 10 bin Euro bağışlamak istiyor. Staebler, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı yürüttüğü savaştan sonra Doğu Avrupa ülkesinden sporcuları destekleyen kulübün elçilerinden biri.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

İskenderun'da başarılı sporcular ödüllendirildi

İskenderun'da başarılı sporcular ödüllendirildi İskenderun'da başarılı sporcular ödüllendirildi

LÜTFÜ SAVAŞ: AVRUPA’YI HEDEFLEYEN BİR TAKIM KURMA PEŞİNDEYİZ

LÜTFÜ SAVAŞ: AVRUPA’YI HEDEFLEYEN BİR TAKIM KURMA PEŞİNDEYİZ LÜTFÜ SAVAŞ: AVRUPA’YI HEDEFLEYEN BİR TAKIM KURMA PEŞİNDEYİZ
Siteye Gitmek İçin Tıklayın

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV HABER PORTALI Genel Yayın Yönetmeni : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV OFSET GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi