İskenderun ATAV HABER PORTALI
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


VATANDAŞIN RAMAZANDA SUYUNUN KESİLMESİ SOSYAL BELEDİYECİLİĞE UYGUN MU?12 Haziran 2017
haberlerx
Untitled Document
Kaymakam İskenderYönden İTSO’ya Veda Ziyaretinde Bulundu << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 02 Haziran 2022, 07:39
Tarih Son Güncelleme: 02 Haziran 2022, 07:39
Editör MUSTAFA ATAV

Kaymakam İskenderYönden İTSO’ya Veda Ziyaretinde Bulundu

Kaymakam İskenderYönden İTSO’ya Veda Ziyaretinde Bulundu


Göreve geldiği günden bu yana özveri ile çalışan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in, İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atanmasının veda ziyaretlerine başladı.

Araştırmacı yazar bilim insanı (Adli Psikoloji ve Adli Belge İnceleme) İnsan Tanıma Yöntemleri Uzmanı Murat Kaplan’ın İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlediği ‘İş İnsanları İçin Etkili Beden Dili’ Konferansına da katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Konferansa gelen davetlilere de veda etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu ve hayatı boyunca unutmayacağını belirten Kaymakam İskender Yönden “Görev yaptığım süre içerisinde her daim birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ticaret Odamıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Şehrin kalkınması ve kurumların daha kaliteli çalışması için özverili çalışmalarda bulunan Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Her zaman sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamlığından İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Meclis Başkan Vekili Tuncay Paşaoğlu, Meclis üyeleri Tahsin Öztekin, Fuat Keser, Yüksel Cirdi, Yasin Keleş, Necati Sert, Yılmaz Çağan, Meslek Komite ÜyesiYılmaz Arslan ve iş insanları da yer aldı. Ziyaret sonunda hatıra olarak toplu fotoğraf çekimi yapıldı.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ

BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER
Siteye Gitmek İçin Tıklayın

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV HABER PORTALI Genel Yayın Yönetmeni : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV OFSET GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi