İskenderun ATAV HABER PORTALI
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


VATANDAŞIN RAMAZANDA SUYUNUN KESİLMESİ SOSYAL BELEDİYECİLİĞE UYGUN MU?12 Haziran 2017
haberlerx
Untitled Document
HATSU, DAHA KAPSAMLI HİZMET İÇİN GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 17 Haziran 2020, 09:30
Tarih Son Güncelleme: 17 Haziran 2020, 09:30
Editör MUSTAFA ATAV

HATSU, DAHA KAPSAMLI HİZMET İÇİN GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HATSU, DAHA KAPSAMLI HİZMET İÇİN GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı ve arıtma tesisi projelerini daha kusursuz bir şekilde yapabilmek amacıyla teknik personellerine yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

HATSU’da görev yapan teknik personellerin, içme suyu ve atık su projelerini eksiksiz, hatasız bir şekilde üretebilme düzeyine getirmek adına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız arasında “Netcad Temel Projelendirme Anamodül & Netsurf Eğitim” protokolü imzalandı.

DOĞAKA tarafından teknik personellere verilecek ve 5 gün sürecek eğitim ile HATSU’nun vatandaşlara daha hızlı ve daha kapsamlı hizmet sağlayacağı şekilde proje üretmesine katkıda bulunacağını belirten HATSU, kurum dışında hazırlanan projelerin eğitim alan personellerce daha detaylı kontrol edilmesi sağlanacağını belirtti.

Kurum tarafından üçüncü şahıslara ödenen giderlerin minimum seviyeye indirilmesinin sağlanacağına vurgu yapan Genel Müdürlük, klasik yöntemlerle elle yapılan projelerde harcanan ve bilgi eksikliğinden kaynaklanan iş gücü ve zaman kaybının da önleneceğinin altını çizdi.

Eğitimin teknik destek içeriğine dair detaylar aktaran HATSU, proje veri üretim işlemleri, proje iş akış modeli oluşturma, arazi modeli işlemleri, çıktı işlemleri ve Google Earth’e aktarım gibi konuların ele alınacağını belirtti.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ

BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ BAKAN KURUM'DAN İSKENDERUN SAHİLİNE YENİ PROJE MÜJDESİ

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER
Siteye Gitmek İçin Tıklayın

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV HABER PORTALI Genel Yayın Yönetmeni : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV OFSET GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi